Det er lov å drømme

den

Jeg har sagt det før, men klarer ikke å la være å gjenta det. Jeg har så mange drømmer – så fine drømmer, som er så langt fra virkeligheten akkurat nå…

Men kanskje, om jeg smører meg tålmodighet, er flink, har flaks og gjør alt jeg kan – vil noen gå i oppfyllelse en vakker dag.

Etter å ha vært i Paris og opplevd verdens mest fantastiske bokhandel skulle en jo gjerne startet opp noe slikt selv. At noe sånt i det hele tatt egentlig ikke er særlig levedyktig her til lands, det får bli noen andres problem. Vi får se, om jeg tjener meg kjemperik på de andre drømmene mine, så kanskje. For å forsøke på noe litt mer reelt, er det en drøm å få jobbe i bokhandel. Pakke ut nye bøker, hjelpe folk til å finne akkurat den boken de ikke en gang visste at de lette etter. Å daglig få omringes av det en liker aller best her i verden. Det takker jeg gjerne ja til!

I det litt lenger løp er det så mye jeg har lyst til. Jeg vil gjerne få forsøkt meg som konsulent, til tross for at man vet det er hardt og kjedelig arbeid, uten stort tilbake. Men, tenk hva man kan få oppleve – skjulte skatter! Etter mange år med hardt arbeid drømmer jeg om å få komme inn i korridorene (selv om det antakeligvis kun er åpne kontorlandskap i hippe farger) på et forlag. Å få mulighet til å jobbe med ens lidenskap – en drøm som akkurat nå overskygger det meste.

Enn så lenge forblir det en drøm, og det nærmeste jeg kommer er å snike meg med på noens bokmøter og hoppe i taket når jeg får et leseeksemplar av en fantastisk fin bok. Det er langt igjen, men jeg tillater meg å drømme litt allikevell!

Hva er dine drømmer?

2 kommentarer Legg til din

  1. Elin sier:

    Jeg har alltid drømt om å bli forfatter. Jeg elsker å skrive, håper å få gitt ut noe av det jeg har skrevet en gang i tiden:)

  2. Silje sier:

    Bokhandel eller bokkafe er en drøm mange har gått rundt med eller går rundt med tror jeg. Hadde man bare ikke vært avhengig av å tjene penger. Ellers kan jeg anbefale bibliotekaryrket på det varmeste:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s