Aktiv vinterdvale

Jeg leser bøker, vårlister, debatter og alt annet som har med litteratur. Jeg føler meg engasjert, har mange tanker om saker og ting men mangler skrivelysten om dagen.

Alle forlag kommer om dagen ut med nye kataloger, og mange nye bøker som skal leses. Jeg har en hel haug jeg burde lest for lenge siden, pensum bør man komme igang med og allikevel tar jeg turen innom bibliotek og lar meg friste. Og jeg leser, leser og leser, men jeg har ikke så mye å fortelle om. Holder på med et spennende prosjekt, men det tar litt tid. Har også samarbeider med flere forlag, så det er mange nye bøker som kommer fremover også. Hva skal en blogger så gjøre? «Jobben» min er jo å skrive, og det er jo også det jeg vil. Jeg vil så gjerne, men det blir som dette…. utrolig mye babling om ingenting. Enn så lenge håper jeg dere har litt tålmodighet med meg, så er jeg plutselig i gang igjen!

Fortell meg hva du leser mens vi venter da vel!

2 kommentarer Legg til din

  1. Bokelskerinnen sier:

    Jeg kjenner til hvordan du har det. Har akkurat oppdaget biblioteket igjen og da blir det plutselig mange flere bøker man skal lese ved siden av alt det andre man har lyst til. Jeg har bestemt meg for at jeg skal blogge i mitt eget tempo og ikke stresse med det. Har mange prosjekter ifm jobb som tar mye tid og blogger når jeg har tid og lyst. Selv om man ikke blogger hver dag så henger leserne likevel med, og det vil de gjøre hos deg også. Jeg slutter i hvert fall ikke å lese en blogg selv om det går litt tid mellom hvert innlegg.

    Jeg har plukket frem en forfatter fra bokhyllen. Holder på med de to første bøkene til Merete Junker så jeg kan fortsette med Pumasommer som kom nå etter at de er lest. Liker forfatteren veldig godt så langt.

  2. Hilde Erika sier:

    Jeg leser Haren med øyne av rav! Fantastisk bok som tar for seg familiehistorien til forfatteren helt tilbake til siste halvdel av 1800-tallet. Nydelig skrevet om Paris, kunst, reise og ikke minst historien om en jødisk familie i Europa frem til nå. http://www.fpress.no/index.php?ID=Bok&counter=311

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s