Fine, nye bøker

den

Til tross for at jeg ikke fant noen bøker som fortjente å bli med hjem på Mammut – vokser samlingen sakte men sikkert. Hadde jeg lest like mye, hadde det jo vært fantastisk…

Noen av de nye bøkene har jeg fått, noen har jeg kjøpt brukt og noen er kjøpt på salg. Noen kan jeg ikke vente med å kaste meg over, andre får vi ser når blir lest… Det går rett og slett litt treigt om dagen, så jeg skal forsøke å skjerpe meg – når jeg får tid.

Enn så lenge vil jeg gjerne høre hvilke nye bøker dere har skaffet dere?

3 kommentarer Legg til din

  1. Jeg kjøpte meg et par bøker på krimfestivalen i går, ellers har jeg skaffet meg Nattegjest av Kurt Hanssen for å nevne en bok. Gled deg til John Hart sin bok, den var kjempebra. Hadde ikke lest noe av ham tidligere og falt pladask for skrivestilen hans.

  2. Julie sier:

    Hmm, ja. Nye bøker finner stadig veien inn i hylla mi… Har ikke handlet på mammut-salget i år, men jeg rasket med meg noen titler på lanseringssalget på de nye nettsidene til Tanum. Ellers er det noen leseeksemplarer som vanlig… 🙂

  3. Har akkurat kjøpt Sofi Oksanens «Baby Jane» og gleder meg som en hund!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s