Påskevinneren

den

For en uke siden lyste jeg ut en påskekonkurranse i sammenarbeid med Bokdykk – og påskeferien nærmer seg nå slutten, og det er på tide å kåre en vinner!

Responsen har vært overveldende og interessen stor. Det gleder meg stort at så mange har lyst til å delta i min konkurranse, men jeg må innrømme jeg ikke har like stor sans for siden som har generert flest deltakere; konkurransenett. Der ble nemlig svarene lagt ut flere dager før konkurransen var avsluttet. Og greit nok, dette var ikke kjempevanskelige spørsmål uansett, men det er et prinsipp for min del. Dette får ingen følger for trekningen av vinneren – men jeg synes dere som driver og reker på slike sider kan tenke litt på det.

Da er skjennepreken over, og jeg skal kåre vinneren. Hurra! I alt er det sendt inn 130 svar, og jeg tror så å si alle hadde alle svar riktig. Blant de som svarte er  Tonje Sigvartsen trukket ut som vinner ved hjelp av Random.org. Gratulerer så mye! Du må sende meg en mail med navn og adresse, så videresender jeg dette til Bokdykk og premien din dukker plutselig opp i postkassen. Håper du setter pris på bøkene!

Ellers vil jeg bare si tusen takk til alle som deltok, og at dere må fortsette å følge med, jeg forsøker å få igang flere morsomme ting utover våren!

Én kommentar Legg til din

  1. Tonje Sigvartsen sier:

    Haha… denne så jeg lovlig sent! Satt og leste bokblogg, og jeg skal innrømme jeg skvatt da jeg fant navnet mitt. *Tonje S* Flott blogg forresten! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s