Solskinnsfølelser

den

Med en gang solen såvidt gløtter frem og gir oss sommerfølelse, er det en leselyst som stadig skylder over meg. I stedet for å ta med meg bunker av eksamensforbredelser ut, må jeg innrømme jeg får lyst til å lese Sagaen om Isfolket nok en gang. Det er noe med sommervarme og solkremlukt som minner meg om disse bøkene og tiden jeg slukte en bok om dagen. Dessverre er det ikke tid til sånn. Eksamen rykker stadig nærmere, og det er i det hele tatt alt for mye annet som skal leses her i verden. Isfolket har jeg jo alt lest, og hvilken skrekkelig kjedelig bokblogg hadde ikke det blitt?

Så, i stedet for å få mamma til å sende meg isfolkbøker i posten, leser jeg en ny bok mellom slagene. Det som ventet meg kom i posten fra Font Forlag forrige uke, og jeg er godt i gang med boken som fortelles fra en ung kvinnes oppvekst i Teheran. Det går åpenbart ikke sånn kjemperaskt med lesingen om dagen, men jeg kommer sterkt tilbake fra 1. juni. Enn så lenge kan dere jo f.eks. kose dere med radiodokumentaren som ble sendt i går om historiefortelling.

3 kommentarer Legg til din

  1. Isabella sier:

    Masse lykke til med eksamen:) Venter på boken «det som venter meg» også skal falle i min postkasse. Gleder meg sånn til å lese den, så skjønner den frister:) Ha en god kveld:)

  2. romvesen sier:

    Jeg får også lyst til å lese mer når det er fint vær. Jeg tror det er fordi det å ligge henslengt i en park/hage med en bok er min favorittlesesituasjon. Husker en gang jeg var tenåring og fikk tusen kroner i besittelse (husker ikke hvordan), da kjøpte jeg meg sykt mange bøker og pløyde meg gjennom alle sammen der i hagen.

  3. siljeblomst sier:

    Lykke til med eksamen! Isfolket om sommeren, ja – jeg slukte også en bok om dagen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s