Noen late dager

den

I kveld skal jeg endelig starte noen skikkelige feriedager. Foreløpig har det blitt minimalt med lesing, har jobbet mye på min nye jobb og det har tatt mesteparten av tiden. Nå skal jeg sette meg på toget hjemover og bare ha fri en liten uke. Det blir fint! Baggen er pakket med siste utgave av K og The white tiger som jeg endelig har kommet igang med.

Ellers kan jeg melde om at jeg har skrekkelig mange fine bøker i vente utover sommeren, og samlingen vokser stadig. I morgen skal jeg også få med meg årets happening i Vestby – det store loppemarkedet! Tidligere år har det vært mildt sagt innbringende. Bilder fra fjorårets marked ser dere her, så kommer det nok en oppdatering fra årets marked iløpet av helgen!

3 kommentarer Legg til din

  1. Isabella sier:

    Kos deg med lesning og loppemarked!:)

  2. Nina C. sier:

    Kos deg med lesing:)

  3. astridterese sier:

    Ah, jeg lengter til min egen ferie (om en måneds tid). Jeg har allerede satt opp en del bøker jeg vil lese, så lesestoff blir ikke noe problem. Jeg bruker å dra på loppemarked og bruktbutikker i den byen jeg skal på ferie til, hvert år. Noen ganger med mer i posene enn andre ganger, men det er noe med letingen som er fint i seg selv 🙂 Håper du får en flott ferie og en fin tur på loppemarked!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s