Status quo

den
Anne Ch. Østby snakker om sin bok i regi av Kvinnefronten.

Sommerferien er her, men sommerværet lar vente på seg. Heldigvis er både sol og regn like godt egnet som lesevær; nå om dagen tilbringes dagene i sofaen med teppe, bok og tekopp. Akkurat nå leser jeg den mye omtale og veldig annerledes boken Ekstremt høyt og utrolig nært som jeg liker godt, men ikke klarer å få helt grep om foreløpig. I tillegg leser jeg HTML, i et forsøk på å finne ut hva jeg skal gjøre til høsten, en antologi fra forfatterstudiet i Tromsø og ymse blader og aviser. Det skal ikke stå på lesegleden, med andre ord – men bunken ventende bøker vokser stadig, og jeg klarer aldri å lese raskt nok.

For en kort stund siden var jeg å hørte Anne Ch. Østby snakke om sin nyeste roman Kjærlighetsgata. Nå er boken kommet i posten og jeg gleder meg til å kaste meg over den. Jeg kan nevne at den handler om prostituerte i India. Veldig spennende!

Ellers vil jeg minne alle på at også denne sommeren sender P2 suksessen fra i fjor; «Sommer i P2». Her er det mange spennende folk som får en time til rådighet til å snakke om hva enn de måtte ønske, og det er selvfølgelig mange forfattere på listen. Hver dag klokken 15, eller podkast, når enn det måtte passe deg.

Til slutt vil jeg si at jeg jobber med noen spennende prosjekter i forbindelse med Arbeidslivsutvalget jeg er med i, i tilknytning til litteratur – så det får dere sikkert høre mer om når vi kommer litt lenger i planleggingen. Dere får bare bære over med at det er litt labert her om dagen, men jeg jobber hardt for å komme tilbake med gode vaner og spennende innlegg!

Én kommentar Legg til din

  1. Isabella sier:

    Høres ut som du koser deg:) Kjærlighetsgata, hørtes ut som spennende lesning. Ønsker deg en herlig ferie:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s