I disse ferietider

den

Haruki Murakami er en av mine favorittforfattere. Han klarer å fange så mye i sine små hverdagslige beskrivelser – samt å skru det hele litt til. Han får livet til å høres så deilig og enkelt ut. Her er en liten smakebit fra boken jeg leser nå; Elskede Sputnik.

Den dagen hadde jeg vært inne i Shinjuku for første gang på lenge, kjøpt noen nye bøker på Kinokuniya og sett en Luc Besson-film på kino. Etterpå hadde jeg spist en ansjospizza og drukket en halvliter mørkt øl på en ølhall. Jeg tok Chuolinja tilbake til Kunitachi før ettermiddagsrushet satte inn, og leste i en av bøkene jeg nettopp hadde kjøpt. Når jeg kom hjem skulle jeg lage noe enkelt til middag og sette meg og se en fotballkamp på tv. Det var en perfekt sommerferiedag – varm, ensom og fri. Jeg plaget ingen, og ingen ble plaget av meg.

Helt enkelt og deilig feriebeskrivelser – noe jeg drømmer om når jeg står hele dagen inne i butikken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s