Et rike for sultne sjeler

Om manglende spiritualitet og forsøk på å redde noen triste skjebner; men en historie som ikke er verdt å bli fortalt. Jeg har lest Et rike for sultne sjeler.

Lorraine López har skrevet boken Et rike for sultne sjeler som er utgitt på Juritzen forlag her til lands. Mitt eksemplar kommer fra forlaget.

I denne boken møter vi Marina; en singel lærerinne som bruker huset sitt som hospits for ymse «sultne sjeler». Hun forsøker panisk å få kontakt meg sitt åndelige jeg; men innser etter hvert at det kanskje ikke er så nødvendig.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ser grunnen til å skrive eller utgi denne boken overhode. Boken har ingen særlig god handling og et intetsigende språk. Personlig er dette veldig uinteressant og ganske kjedelig dessverre, ikke en gang verdt å bli kalt en god lettvekter. Jeg håpet at dette skulle være en feelgood, lettlest bok som passer godt i solen – med et fint og friskt omslag! – men som dere skjønner ga ikke denne boka meg stort. Synes historien er for løsrevet og tilfeldig. Nei takk.

6 kommentarer Legg til din

 1. Ida sier:

  Med andre ord skal jeg ikke lese den, altså. Man kan jo begynne å lure på hvorfor de i det hele tatt har valgt å utgi boken … De må jo ha trodd at den hadde potensiale.

 2. Åhh,jeg som hadde gledet meg sånn til denne, den står høyt på ønskelisten min,Jeg trodde også denne var en sånn feelgood bok og med det fine omslaget!

  Beathesbokhylle

  1. kasiopeiia sier:

   Kan jo hende at andre føler det annerledes!?

   1. Joda, selvfølgelig, men den falt langt ned på ønskelisten min akkurat nå, men jeg gir den nok en sjanse en gang.

 3. Melusine sier:

  At den ikke en gang er verdt å bli kalt en god lettvekter sier sitt om denne boken, og jeg tar deg på ordet for ikke å sette denne på listen over bøker å lese…

 4. Groskro sier:

  Jeg har også lest boken, og syntes den var dårlig. Linket deg på blogginnlegget mitt, så kan flere se det er ikke bare meg som syntes at dette ikke var noen god bok 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s