Siste nytt

image

Det sto et bord utenfor Norli på senteret der jeg jobber. For det er der jeg tilbringer all min tid nå om dagen; på jobb. Jeg måtte selvfølgelig stoppe. Hadde god tid, og plakaten talte tydelig til meg. Alle bøker 49,-
Jeg er solgt til sånne restesalg. Sære, fine bøker som har forsvunnet mellom bestselgerene. Du kan bla, lukte og kjenne på disse skjulte skattene; og man finner alltid noe. Denne gangen fant jeg fire stykker – og en gave. Mattis Øybø, Majken van Bruggen, Karine Nyborg og Line Berg. Jeg gleder meg allerede til å bli kjent med de.

2 kommentarer Legg til din

  1. Nina C. sier:

    Herlig med salg da:) Var innom Outland her om dagen og kjøpte en bok på salg:)
    SV;Det skal jeg gjøre! Ha en super sommer:)

  2. Gråbekka sier:

    Så herlig med bok salg!:) Kos deg med bøkene!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s