Noe nytt i din boksamling?

Jeg har for mange bøker, det skal jeg erkjenne. Derfor vil jeg kvitte meg med noen, og gir deg muligheten til å kjøpe superbillig!

Semesterstart er tiden for nye begynnelser, store ambisjoner og orden i sakene for min del. Jeg har ryddet i bokhyllene for å få plass til pensumbøker og et ras av spennende bøker som skal komme iløpet av høsten og håper derfor at kanskje noen andre kan få glede av bøker jeg ikke lenger har plass til.

Her har jeg derfor laget en oversikt over bøker jeg selger, så ser du en tittel eller to som er interessante – send meg en mail. Samlingen er godt og blandet, alt samlet i en tilfeldig rekkefølge. Ta en titt da vel!

Én kommentar Legg til din

  1. Nina C. sier:

    Skal ta en titt:) Bokhylla mi er stapp full nå,men skader jo ikke å titte:) kan også tipse mine blogglesere at du selger bøker 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s