Loppeskatter

Det er søndag, og med kun skolearbeid på planen var det ikke vanskelig å prioritere en tur ut i høstværet, opp noen bakker og på loppemarked!

Jeg orker ikke å lete gjennom hauger med gamle klær som lukter. Jeg trenger ikke mer nips til å samle støv. Alt jeg er ute etter på loppemarked er bøker. Jeg lette, og jeg fant!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

De fine bøkene som fikk bli med hjem i dag er en blanding av klassikere og noen mer moderne skatter. Den store Gatsby tenkte jeg det var på tide å lese etter og ha hørt samtale om Månedens bok på P2. Ingvild Rishøi sin novellesamling La stå har jeg bladd ifør, men fortjener mer av min tid. Anne Franks Dagbok har jeg selvfølgelig lest, men det er skrekkelig mange år siden og jeg har mange ganger tenkt at den vil jeg lese igjen. Roald Dahl fascinerer alltid. I hans Selsomt selskap er det samlet 14 små fortellinger. Jens Bjørneboes Jonas har jeg også prøvd meg på før, men leste med lite entusiasme. På tide å forsøke igjen! Endelig skal jeg begi meg ut på Sigrid Undset sitt forfatterskap og Jenny blir først bok ut. Den siste boken skrøt en venninne stort av da hun leste den. Historien om Pi er forøvrig også kinoaktuell. Jeg velger boka.

En fin liten samling som dere ser. Kan definitivt omtales som vellykket. Særlig når man topper det hele med fanta gjennom sugerør og litt tørr sjokoladekake. Akkurat slik loppemarked skal være!

 

2 kommentarer Legg til din

  1. Karen sier:

    Åh, loppemarked! Alltid stas! Bra bøker du hadde fått med deg der også da:) Ha en fin søndagskveld!

  2. astridterese sier:

    Loppemarkeder er alltid gøy og jeg dras også mot bøkene 🙂 Jeg bruker også å besøke den lokale gjenbruksbutikken regelmessig. Der har de veldig mye bøker og mange av dem har blitt med meg hjem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s