Tusen og enda en natt

Alle kan få en god idé, men det krever trening for å kjenne den igjen blant de middelmådige og guts for tørre å sette den ut i live. Nils Petter Nordskar har begge deler, og deler det i sin nye bok. Jeg har lest Tusen og enda en natt.

imageTusen og enda en natt er skrevet av Nils Petter Nordskar som har jobbet innen reklamebransjen og med idéutvikling hele sitt liv. Han er også fetter til min mamma, og dette blir dermed ingen ordinær bokomtale, men litt oppmerksomhet fortjener han allikevel, til tross for min inhabilitet.
Boken har nylig kommet ut på Press og det er også derfra jeg har fått mitt eksemplar.

Som allerede nevnt har Nordskar jobbet med reklame i flere tiår. Han har stått bak en rekke reklamefilmer og andre gode ideer av ulike slag. I denne boken har han samlet sine kloke tanker og erfaringer i en bok – til inspirasjon for den som går med drømmer om å en eller annen gang sette en idé ut i live.

Boken er ispedd en god del historier fra reklamebransjen, blant annet om min morfar. Selv om dette kanskje ikke er like interessant for de som ikke kjenner til miljøet kan Nordskar sin bok ha noe å gi. Han skriver lett og inspirerende om hvordan man må tørre å satse, kanskje på noe som ikke er 100% sikkert og å klare å gjenkjenne en god idé når den kommer. Jeg vil påstå at dette er noe de fleste kan ta med seg i sin hverdag, personlig får jeg i alle fall inspirasjon til å kaste meg litt ut i ting, selv som litteraturstudent – ganske så langt fra den verden det her tas utgangspunkt i.

2 kommentarer Legg til din

  1. Jeg visste ikke at du kom til å skrive om boken, men når du først har gjort det, må jeg bare takke! Boken er ikke skrevet for min bransje, men for folk flest. Faktisk hadde jeg en sykepleier i tankene underveis, for å unngå at boken ble «bransjeintern»….

  2. Karen sier:

    Ganske genial tittel, rett og slett:) Og så definitivt et spennende tema! Merker meg denne sånn et sted bak øret, til videre kreativ bruk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s