Flyttesalg!

Noen ganger er salg for uimotståelige uansett om man egentlig allerede har bøker i hopetall. Jeg klarte ikke å stå i mot og endte opp i en fin-fin bunke!

Jeg har vært hjemme en liten tur på Østlandet, og da blir det stille her. Men, jeg kom tilbake med mange gode bøker i kofferten. Forlagene Pax, Dreyer og Omnipax (++) flytter ut av sine lokaler i Huitfeldtsgate og hadde tømt både korridorer og kontorer, alt som lå igjen av bøker kunne kjøpes. Jeg var der først på lørdag, siste av tre dager og det var fremdeles mye igjen – jeg kan ikke forestille meg hvordan det var der på torsdag. Alle bøker gikk for 40kr stykke, uansett kvalitet, størrelse etc. Jeg hadde litt dårlig tid så raste gjennom og rasket med meg mange gode bøker.

Ikke mindre enn tre bøker av Bjørneboe fant veien ned i kofferten min. En er om Brecht, de to andre er romanene Drømmen og hjulet og Under en hårdere himmel. Virginia Woolf er på pensum til våren og jeg skal lese Orlando. Ellers fant jeg romaner av Alan Bennett, Haruki Murakami og Joyce Carol Oates. Ikke mindre enn to bøker om prostitusjon ble også med.

10 bøker til 400kr, alle skinnende nye og urørte. Et kupp! Som om jeg ikke hadde nok å lese…

4 kommentarer Legg til din

 1. Heidi sier:

  Det var bruktboksalg i november og da ble tjuefire bøker med meg hjem. Enda kjøpte jeg flere nye, engelske, som dukket opp i postkassen, jeg tok i mot et lesereksemplar og jeg vant en bok i en konkurranse som også dukket opp i postkassa. En ekstrem bokmåned. Det er ikke annet å gjøre for oss enn å ta oss tid til å lese.

 2. Støvkorn sier:

  Åh, for en lykke!!! Du kan bare dele med deg dersom du ikke får lest de selv 😀

 3. Maarn sier:

  Orlando har jeg skikkelig lyst til å lese!
  Fant en del fint på salget på Biblioteket i går også… Ikke mindre enn 6 romaner/diktsamlinger ble med meg hjem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s