En bokdagbok – full av tomme sider!

Moleskine er kjent for sine skinninnbundede notatbøker. De har også andre fine ting, og da særlig denne bokdagboken. Her kan du føre opp alt du leser, har lest og skal lese. Og litt til!

Å føre opp hva en leser, skrive ned noen tanker om hvilke inntrykk boka gjør på en er aldri å forakte. Nå har jeg blogget i tre år og den bearbeidelsen er med på å gjøre det lettere å huske – både hva jeg har lest, og hva jeg syntes om det.

BokdagbokVidDenne bokdagboken har alt man trenger for å ta vare på leseropplevelsen. Alfabetisk fører du inn leste bøker. Noterer ned tørre fakta, for så å skrible ned vakre sitater, meninger og om du ønsker klistremerker. Det finnes selvfølgelig også blanke sider, for bøker man har lyst til å lese eller kanskje små tegninger?

Om jeg egentlig trenger denne boken kan jo diskuteres. De fleste vil vel mene at ikke det er nødvendig – denne boken er jo bare en papirvariant, og litt mer skjematisk utgave, av denne bloggen. Allikevel klarte jeg ikke la være. Det er noe som den samme gleden ved å lese papirbøker, i sammenligning til de elektroniske variantene. Det er fint å skrible, så får vi ta en kikk i den om et år – om det er noe å lese eller om støvet må tørkes vekk.

Bokdagbok

Har du et system for å holde oversikt over hvilke bøker du leser?

6 kommentarer Legg til din

 1. Jeg kjøpte meg noen bokdagbøker tidligere, men har ikke fått helt dreisen på å bruke dem. Men jeg synes egentlig det hadde vært fint å komme i gang, morsomt å kunne bla seg tilbake i dem senere, tenker jeg.

 2. siljeblomst sier:

  Fantastisk! Jeg fikk min bokdagbok fra Moleskine i dag 🙂 Jeg skriver alltid ned noen umiddelbare tanker rett etter at jeg har lest en bok – for å sortere litt før jeg skriver omtalen – , tidligere ble det notert på en post – it og klistret inn i boka. Jeg ser for meg at bokdagboka kan bli en erstatning for det.

 3. Dez sier:

  Bruker vel egentlig bloggen til å notere, samt at jeg har en miniblokk for hånden dersom det er noe jeg rast vil notere i forhold til boken jeg leser : )

 4. Nina C. sier:

  Måtte kjøpe denne her etter jeg så den på bloggen:) Har lett etter noe lenge selvom jeg har bokblogg hvor ting føres inn for å si det sånn. Jeg tenkte sånn «treeenger jeg egentlig denne her?». Men nysjerrigheten og lysten overgikk fornuften:P hehe Ettersom jeg bestod begge eksamene til jul tenkte jeg at det skulle være en «klapp-på-skulderen-gave» fra meg selv:) Synes det var stilig med de klistre merkene 🙂

  1. kasiopeiia sier:

   Den er definitivt morsom, men foreløpig har jeg ikke ført inn et eneste ord 😛 Håper jeg snart blir litt flinkere! Men, jeg merker at jeg ikke har lyst til å skrive inn «hvilken som helst» bok der, men de som gjør skikkelig inntrykk.

 5. Haruhi sier:

  En slik en har jeg også! Elsker den – selv om jeg ikke er så fryktelig flink til å bruke den foreløpig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s