Gratulerer med dagen!

Verdens bokdag – det er i dag. Et gratulerer med dagen er da på sin plass! For oss bokelskere er dette en dag som kanskje ikke skiller seg så mye fra andre, vi leser og leser, uansett hvilken dag det er. 

bokrasTil tross for det; en verdensomspennende dag gir super mulighet for fokus på nettopp noe av det beste som finnes – bøkenes magiske verden! Mange benytter dagen alene, inne i et fantastisk univers, mens andre benytter anledningen til å gå på flotte litteraturarrangementer. Her i Bergen kan jeg f.eks. anbefale Frode Gryttens innlegg om Haruki Murakami på den offentlige biblioteket i kveld. I andre byer markeres også dagen stort på bibliotekene, blant annet har Deichman et stort, variert program.

Det er mange nettsteder som markerer dagen også, med konkurranser og lignende. Har du lyst til å vinne en bok er det flere muligheter i dag. Selv får jeg dessverre ikke markert dagen så mye, da den fylles opp med mye annet spennende. Allikevel skal jeg ta meg tid til kaffe på biblioteket med en bok (dog er det faktisk pensum) før årets siste forelesning, det er det minste jeg kan tillate meg!

Ha en fin bokdag!

Én kommentar Legg til din

  1. Rufsetufsa sier:

    Det skulle ha vært verdens bokdag hver eneste dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s