Livet som bokhandlerske

Én måned har gått siden jeg ble med på Eldorado-eventyret. Det har vært riktig så gøy, men har dessverre gått utover både lese- og bloggkapasitet. September har vært intens og fylt til randen med litteraturopplevelser. Her er et lite bildedryss fra min hverdag.

September

Bokmøter (takk til forlagene for god inspirasjon!), forfattertreff (imponerende Samantha Shannon) og sol på vei til og fra jobb. Trasking i Oslos gater, lemping av nye (og gamle) bøker og kaffe mellom slaga. Det går i ett og egentlig er det så mye jeg vil dele med dere, mange tanker vekkes når man er et slikt levende litteraturmiljø. Jeg får stadig tips om bøker verdt å kikke på, innspill til spennende temaer å diskutere og ikke minst faglig påfyll med ulike presentasjoner. Det er også mange flotte folk innom Eldorado – alt fra kloke menn som Per Fuggeli, bokbloggere og forskjellige, nysgjerrige forfattere som håper å finne sin bok i hylla.

På Eldorado får jeg jobbe med akkurat det jeg vil aller mest, bøker. Jeg får løfte de, lese i de og anbefale varmt noen av mine favoritter. Dessverre er det lite overskudd til å faktisk få lest noe, men litt her og der blir det. Jeg bruker mye av den tiden som er igjen til å lese forlagskataloger, andre bokblogger og andre bokrelaterte nyheter. Jeg er ganske så ensidig om dagen, med andre ord. Forhåpentligvis stabiliserer det hele seg snart (haha) og jeg blir flinkere til å disponere energien. Enn så lenge blir det glimt her på bloggen, og det er liv både på twitter og instagram.

God bokhøst!

6 kommentarer Legg til din

 1. Anita Ness sier:

  Takk for glimt! Det må være fantastisk å ha en slik jobb der.:)

 2. Groskro sier:

  Fine glimt fra en super-fin bokhandel. Har vært der to ganger, men jeg kommer igjen. Liker veldig godt avdelingene til forlagene, men kanskje enda bedre liker jeg Oslo-avdelingen.

  Jeg er innflyttet fra bygda og har vært i Oslo siden 1995 og liker å se på det som byen min. Og i tillegg synes jeg det er en veldig fin by! Derfor liker jeg å vite at det finnes en bokhandel med alle de fine Oslo bøkene på et sted 🙂

  1. Vibeke sier:

   Helt enig, Oslo-hylla er et unikum 🙂

 3. mirthful74 sier:

  Takk for glimtet, ja. Vi er nok mange som misunner deg jobben en smule (eller et helt brød). Jeg gleder meg til neste Oslo-tur (=neste Eldoradobesøk).

 4. Linn sier:

  Ser ut som et godt (men hektisk) liv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s