Vinn to fine bøker!

vinnflammeForrige uke var jeg heldig å få med meg flere flotte bøker hjem. To av disse var allerede å finne i min hylle, og jeg vil dermed benytte anledningen til å gi bort disse to til en eller to heldige vinnere! Begge bøkene er (ufrivillig sponset) fra Flamme, og to bøker jeg gjerne vier oppmersomhet. Jeg har kun rukket å lese den ene, men er sikker på at den andre også er knallgod. Vinneren har med andre ord mye å glede seg til!

Bjarte Breiteig er en fabelaktig novelist og er ihøst tilbake med en strålende flammesingel. Ile Sainte-Marie er en fin liten sak om kulturer – både vår egen og andre, mer fremmede. Cecilie Aurstad har skrevet kort og konsist og hennes romandebut Bare ukedager er endelig tilgjengelig i myke, billigere permer. Er du dog heldig vinner du denne fine boka – helt gratis!

For å være med i konkurransen må du legge igjen en kommentar på dette innlegget. Enkelt og greit! Blir det mer enn 20 deltakere blir det to vinnere. Jeg setter stor pris på om du tar deg bryet med å dele dette! Tvi tvi X

Vinneren kåres 1. november.

18 kommentarer Legg til din

 1. Carina sier:

  Hei! Jeg oppdaget bloggen din i dag (gjennom Gnistregn), og har lagt meg til som følger. 😉 Ja, også er jeg gjerne med på konkurranse!

 2. Åh, jeg vil være med! 🙂

 3. siljeblomst sier:

  Jeg vil også være med :-).

 4. Groskro sier:

  Jeg vil også være med 🙂

 5. Tone sier:

  Vil gjerne være med! 🙂

 6. mymleen sier:

  Hurra! Ja, takk 🙂

 7. Jeg vil selvsagt være med.

 8. Berit sier:

  Nå er det ikke akkurat det at jeg manler noe å lese, men det er jo alltid spennende med lodd og sånn ;o) To spennende bøker jeg ikke har lest, så da er det bare å krysse fingre for at jeg har litt vinnerlykke, da!

 9. Anita Ness sier:

  Jeg vil gjerne være med..) Deler på faceboksiden min..)

 10. Monica Karin sier:

  Hei hei

  Jeg blir med og prøver lykken 🙂
  Krysser fingrene og håper lykken smiler til meg.
  Ønsker deg en kjempe fin høst 🙂
  Stor hilsen fra Monica Karin
  m.schulz1976@gmail.com

 11. astridterese sier:

  Jeg vil gjerne være med 🙂

 12. Askeladden sier:

  Jeg er også med:)

 13. Ulrikke sier:

  Åh, jeg vil gjerne være med! Er stor fan av Breiteig, og har hørt at Bare ukedager er kjempebra 🙂

 14. ida sier:

  Hei, jeg hiver meg med på konkurransen! For tiden leser jeg mest pensumlitteratur, men jeg skal ha laaang juleferie i år, og har store planer om å krølle meg foran peisen og lese romaner i timesvis. Takk for gode forslag til leselisten!

 15. HildeR sier:

  Jeg vil også vær med! 🙂

  mari_gull(at)yahoo.no

 16. Edyta sier:

  Hei, hei!
  Jeg vil gjerne være med 🙂
  Ha en fin fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s