Forfatterfight: Første runde

En nyskapning når det kommer talentkonkurranser og litteratur. Meld deg på den kuleste konkurransen i dag og bli med og kjempe om bokkontrakt. Er du derimot som meg blottet for forfatterdrømmer, kom og juble frem din favoritt på Kulturhuset 11. desember!

Snart er det virkelighet. Et prosjekt det har vært jobbet lenge med, og som jeg er utrolig stolt over å få være en del av. Allerede i sommer kom jeg over denne posten i facebook-feeden min:

Fra høsten av nå har jeg fått æren av å skulle lede Norges cooleste og artigste litteratur- og kulturarrangement/show noengang! Dette skal være flere kvelder i halvåret, finne sted i spreke lokaler midt i Oslo-gryta, og inneholde action, latter og ikke minst Stor underholdning for alle som liker litteratur, musikk og het/god stemning..! Hør mitt ord; dette kommer til å bli et episk opplegg! Men vi trenger dere som liker å skrive tekster, som er tøffe nok og har bein nok i nesa til å stå på ei scene foran et stort og forventningsfullt publikum, og som tør å ta den sjansen som trengs for å bli ei ny litterær stjerne.. Trenger også frivillige kulturinteresserte som kan være med å bære deler av arrangementene. Pluss band/singersongwriters som kunne tenke seg å nå ut til folket. Høres dette ut som deg, eller noen du kjenner??

Avsenderen var Tiger Garté, forfatter og redaktør og det er ikke lenge siden jeg troppet opp til et møte jeg egentlig ikke visste hva var om eller med hvem. Idéer har blomstret og det er utrolig gøy å i dag endelig få snakke høyt om og invitere til et skikkelig kult konsept som starter NÅ.

Forfatterfight Forfatterfight er en litteraturkonkurranse der man både leverer tekst og fremføring. 11. desember arrangeres det for første gang på Kulturhuset i Oslo med knallgode skribenter på scenen, en flott jury (Tom Egeland, Guro Sibeko og vår egen Bokelskerinnen) og skikkelig god stemning. Vi har jobbet hardt for å få de aller beste rammene for kveldene (de vil bli arrangert jevnlig frem til finalen i mai) og håper du har lyst til å komme.

Er du skrivelysten kan vi lokke med en fantastisk premie til vinneren: bokkontrakt! Så vil du vise frem det du skriver, bevise at du kan, send inn ditt bidrag til paamelding@forfatterfight.no Fristen for å delta til første arrangement er allerede 20. november, så det er ingen grunn til å nøle. Trenger du mer informasjon finner du alt på facebook.

Nyskapende og kreativt håper vi dette vil være et arrangement alle som er nysgjerrig på nye stemmer innen norsk litteratur vil besøke. Ta med deg venner, drikk god øl, få med deg kveldens antologi hjem og få din favoritt videre til finalen.

4 kommentarer Legg til din

 1. Det høres spennende ut. Men midt i uka i Oslo er nok et no-can-do for meg. 😉

 2. Kathleen sier:

  Dette hørtes jo veldig gøy ut, Men Oslo midt i uka rett før eksamen, det er nok en no-can-do for meg også.

 3. Kathleen sier:

  Eller, nå så jeg at 20.november bare var fristen, ikke selve arrangementet. Så nå melder jeg meg på likevel!

  1. kasiopeiia sier:

   Herlig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s