Kursen skifter

Om du er en av de som titter innom Kasiopeiias bøker med ujevne mellomrom (takk!) har du kanskje merket at aktiviteten her inne har avtatt. Tidligere var jeg student med mye fritid i en by med ikke så mange spennende muligheter. Over et halvt år i Oslo har gått og det har åpnet seg uendelig med spennende prosjekter, muligheter og ting man bare må få med seg. Det er blitt mindre tid til å lese og å blogge. Allikevel har jeg lyst til å pynte hver dag med bobler og konfetti!

konfettismal

Jeg er utrolig stolt over å være en del av Eldorado Bokhandel, et spennende og nyskapende prosjekt. Der har jeg nylig fått nye og ikke minst utfordrende oppgaver som sluker mye av min tid og oppmerksomhet. Arbeidet blir preget av tett samarbeid med flere forlag. Jeg vil på grunn av dette, og det at jeg egentlig ikke er spesielt god på eller glad i, skrive færre anmeldelser. Det er en enkel måte å fylle opp den ønskede mengden innlegg på en blogg, men den siste tiden har jeg merket at jeg ikke har overskudd eller lyst til å skrive den type tekster. Jeg sier ikke jeg aldri vil skrive om bøker jeg leser, men det vil ikke bli like slavisk som jeg har gjort i tidligere perioder.

Fremover ønsker jeg å bruke bloggen til å kaste lys over fenomener i litteratur-Norge, løfte frem spennende prosjekter og forhåpentligvis kunne gjøre mer omfattende saker som intervjuer og lignende. Kasiopeiias bøker drives kun ut fra min store lidenskap og vil dermed kun styres av denne. Jobben min og andre prosjekter gir meg kortere vei til kildene, men det er viktig for meg å understreke at det jeg skriver her kun vil være på eget initiativ og ikke kjøpt med hverken penger eller bøker.

Dere vil med andre ord se en vending i bloggingen fremover, og jeg håper dere synes også det er spennende og følge. Det er mye anmelderi på andre bokblogger, så jeg håper dette kan være et supplement til disse. Hele buketten med bokbloggere utgjør mange, stadig viktigere, stemmer i den litterære samtalen nå som vi ser det kuttes i den ene tilskuddet og satsningen etter den andre. Forhåpentligvis vil jeg fortsatt kunne ta del i denne, dette er jo et prosjekt jeg er veldig stolt av!

Foto: Flotte Gina Raanaas Tandberg

7 kommentarer Legg til din

 1. Maria sier:

  Gleder meg! Du er flink (:

 2. ellikken sier:

  Dypt sjalu på ditt litterære kulturliv! 🙂 Masse lykke til, gleder meg til fortsettelsen!

 3. Bokvrimmel/Belinda sier:

  Dette høres spennende ut! Lykke til med kursendringen! 🙂

 4. Anita Ness sier:

  Jeg følger deg spent videre likevel.:)

 5. Lena sier:

  Så heldig du er! Jeg kjenner det stikker litt hver gang jeg får e-post med invitasjon til en eller annen litterær happening. Lykke til!

 6. Haruhi sier:

  Bokbloggnorge trenger flere slike blogger! Det blir gøy å følge med videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s