På tide med forandring!

Det er mye som har skjedd i tiden siden jeg for første gang publiserte et innlegg på denne bloggen. Jeg har lært og opplevd mye, og utviklet meg som leser. Jeg har gått fra å bestille Liza Marklund bøker gjennom Bokklubben fra mitt enerom på folkehøgskolen, til å vurdere bøker, fylle hyllene med siste nytt og formidle de profesjonelt. Akkurat nå står jeg i et slags veiskille og jeg har derfor lyst til å dele et lite livstegn med dere.

Høsten har vært særdeles travel med studier, jobb og andre engasjement. I morgen, tirsdag 1. November, offentliggjøres de nominerte til Brageprisen, et arbeid jeg har fått være med! Det har brakt både nerver, ærefrykt og laaaange leselister inn i min hverdag – og akkurat endel sommerfugler i magen. Det blir veldig spennende å se hvordan de utvalgte blir tatt imot av offentligheten! Ved siden av dette har jeg jo selvsagt mange lest andre bøker også, enten de er på pensum, skal skrives om et sted eller bare fordi de ser veldig interessante ut. Jeg tror jeg neppe har lest så mange bøker tidligere, men jeg vet ikke om det er så mye å trakte etter.

Nå er altså arbeidet i Bragejuryen avsluttet for denne gang, og et nytt kapittel begynner. På fredag hadde jeg min siste dag før en seks måneder permisjon fra Eldorado. I dag har jeg nemlig hatt min første dag i Solum Bokvennen. I seks måneder skal jeg jobbe der, i salgs- og markedsavdelingen. Til tross for å ha fått små smakebiter av forlagsarbeidet tidligere, er jeg utrolig spent på å gi det et realt forsøk. Det er jo lett å tenke at forlag er drømmejobben når det er bøker man brenner for, så nå får vi se… Solum Bokvennen er jo et forlag med særdeles varierte utgivelser, så jeg tror virkelig jeg får utfordret meg når det gjelder hva slags bøker jeg skal fokusere på. Jeg kan ikke skryte på meg særlig erfaring med filosofiske grunnteksten eller tilrettelagt litteratur. Det blir spennende å lære noe nytt!

Ellers vil jeg vel fortsette som før. Jeg håper jo på at når nyåret kommer, studiet endelig er over og hverdagen nokså stabil, kan det til og bli tid til å skrive litt her igjen. Jeg vil ikke slippe mitt fokus på nye norske stemmer og håper jeg kan få tid til mer enn et par setninger på Instagram, selv om det jo også er ganske gøy. Så, stille blir det nok ikke med det første herfra.

4 kommentarer Legg til din

  1. Lena sier:

    Så spennende! Lykke til i ny jobb.

  2. ellikken sier:

    Det har vært morsomt og inspirerende å følge deg på (betryggende) avstand i disse årene. Tenk alt du har fått til, jeg bøyer meg i støvet! Masse lykke til med nytt prosjekt – og tenk, Brageprisen! WOW!

  3. Lykke til! Fint med oppdatering ❤️

  4. Veldig spennende 🙂 Du er inspirerende, både her og på instagram.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s