Skribenten

Hei!
Jeg heter Nora Nordskar Hoel og er 28 år. Jeg jobber i et vikariat på Deichman Hovedbiblioteket hvor jeg blant annet er redaktør for Litteraturbloggen. Jeg lager bokpodcasten Bokstabelen sammen med tidligere kollegaer fra Eldorado bokhandel. Tidligere har jeg sittet to år i juryen for skjønnlitteratur i Brageprisen, og vært redaksjonsmedlem i Ubok.no.

I bagasjen har jeg samtidslitteratur for barn og ungdom ved NBI, litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen og en rekke ulike engasjement som Forfatterfight, Debutantfestivalen og som medlem av redaksjonsrådet til Bokvennen Litterært Magasin. Jeg har jobbet i SolumBokvennen og Pax forlag.
Er du ytterligere nysgjerrig er jeg på LinkedIn.

Formidling og skapelsen av litteratur er det jeg vil vie mitt liv til. Da er bloggen et fint sted å få uttrykke mine personlige meninger. Bøker har alltid vært viktig for meg. Før jeg kunne lese var det pappa som leste for meg, og siden den gang har jeg bare fortsatt på egen hånd. Jeg kjøper bøker støtt og stadig, og er samtidig veldig glad i å skrive.

Denne bloggen er min personlige og er ikke formet av noen andre. Forøvrig har mitt arbeid gjort at jeg er tett på mange ulike aktører i bokbransjen. Jeg samarbeider med de aller fleste forlag, store som små, gjennom Eldorado, og får både gjennom det og denne bloggen tilgang til mange bøker og annen informasjon.

Ønsker du å komme i kontakt med meg? Send meg en mail:
nora.n.hoel@hotmail.com