Skribenten

Hei!
Jeg heter Nora Nordskar Hoel og for tiden jobber jeg i et vikariat ved Deichman Hovedbiblioteket. Der skriver jeg på Litteraturbloggen, jobber med markedsføring og annen innholdsproduksjon. Inntil sommeren 2019 lagde jeg bokpodcasten Bokstabelen sammen med tidligere kollegaer fra Eldorado bokhandel. Jeg har sittet to år i juryen for skjønnlitteratur i Brageprisen, og vært redaksjonsmedlem i Ubok.no.

I bagasjen har jeg samtidslitteratur for barn og ungdom ved NBI, litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen og en rekke ulike engasjement som Forfatterfight, Debutantfestivalen og som medlem av redaksjonsrådet til Bokvennen Litterært Magasin. Jeg har jobbet i SolumBokvennen og Pax forlag.
Er du ytterligere nysgjerrig er jeg på LinkedIn.

Formidling og skapelsen av litteratur er det jeg vil vie mitt liv til. Da er bloggen et fint sted å få uttrykke mine personlige meninger. Bøker har alltid vært viktig for meg. Før jeg kunne lese var det pappa som leste for meg, og siden den gang har jeg bare fortsatt på egen hånd. Jeg kjøper bøker støtt og stadig, og er samtidig veldig glad i å skrive.

Denne bloggen er min personlige og er ikke formet av noen andre. Forøvrig har mitt arbeid gjort at jeg er tett på mange ulike aktører i bokbransjen. Jeg har samarbeidet med de aller fleste norske forlag, store som små, gjennom Eldorado, og får både gjennom min jobb og denne bloggen tilgang til mange bøker og annen informasjon.

Ønsker du å komme i kontakt med meg? Send meg en mail:
nora.n.hoel@hotmail.com